21 juli 2011

Shopped: ActionJe kent 'm vast wel: de Action, een heerlijke snuffelwinkel vol met van alles en nog wat voor super leuke prijsjes. Je vind er de leukste dingen en eens in de zoveel weken ga ik dan ook naar de Action om eens lekker te zoeken naar cosmetica-, verzorgingsproducten of accesoires.

Zo ben ik ook gisteren weer eens een tripje naar de Action gaan maken. Ik had op mijn lijstje onder andere de neusstrips en het haarserum staan, want op een aantal blogs had ik gelezen dat dit aanraders zijn. Ik ben benieuwd!

Druk snuffelend door de cosmeticagang vond ik ineens oogschaduwquattro's en blushes die me wel interessant leken. De blushes waren er maar in 2 kleuren, die ik dan ook allebei heb meegenomen en van de oogschaduwquattro's heb ik er eentje gekocht.


De blushes zijn in de kleuren 032 Rosewood en 035 Pink. Erg innovatieve namen zijn het niet, maar alles beter dan alleen nummertjes. Rosewood is een peachy lichte roze kleur en Pink is een donkere rood-roze kleur.

Kleine opmerking: Waarom staat er in godsnaam 'Highlighter' op de verpakking!?
Handig snufje is dat onder de pan van de blush een spiegeltje en een sponsje zitten. Het sponsje is waarschijnlijk voor de meesten overbodig (tenzij je houd van een blush-streep) maar het spiegeltje kan vooral onderweg super handig zijn.
Maar waar het natuurlijk allemaal om draait: Zijn ze een beetje goed gepigmenteerd? Jawel, dat zijn ze zeker! Kijk mee...

Poef! Kleur! De swatches zijn niet gemaakt met één keer vegen, maar zoveel kleur als deze swatches bevatten wil je ook niet op je wangen hebben, believe me. In de blushes zit een hele lichte shimmer die alleen in fel licht en zonlicht te zien is.
Ook niet geheel onbelangrijk, de prijs. Die is om te lachen, want per blush betaal je welgeteld €0,99. Ga je gang, lach maar even hard, want dit slaat natuurlijk nergens op. 1 EURO voor een blush waar nog kleur van af komt ook nog. Wat wil 'ie nog meer!?Oogschaduw! Ook die heb ik gevonden bij mijn grote vriend Action. Deze quattro's zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals blauw, bruin/goud, zwart/grijs en goud/roze. Deze laatste heb ik meegenomen en heet 435 Pink & Gold, weer zo'n innovatieve naam.
In dit paletje zit een witte highlighter, een oranje gouden kleur, een fuchsia roze kleur en een bordeaux roze kleur. Het zijn baked eyeshadows en zitten dus barstensvol shimmer, pretty! Let's take a look at the swatches...
Best indrukwekkend, toch? De oranje gouden kleur is het minst gepigmenteerd, zoals je ziet, de rest bevat redelijk veel kleur. Nu vind ik er altijd wel verschil in zitten of je ze swatched met je vingers of met kwasten op je ogen aanbrengt. Om de kleuren zichzelf echt te kunnen laten bewijzen maak ik ASAP een ooglook en die deel ik dan natuurlijk ook met jullie.

Oh ja, de prijs van dit paletje was, ja ja, €1,29. Heerlijk toch?

Zit er een Action bij je in de buurt, zou ik zeker even een kijkje nemen want ze hebben de leukste dingen voor geen geld.

xoxo,
Felicia

2 opmerkingen:

  1. ik had ze ook gezien
    maar ik dacht dat er niet veel pigement van af kwam.
    Maar blijkbaar wel.
    Dus binnenkort ff halen

    BeantwoordenVerwijderen