Over Beautymuffin

Wie zit er achter beautymuffin? Dat ben ik, Felicia :). Op 13 augustus 1990 werd ik geboren en vanaf die dag woon ik in een dorp vlakbij het Brabantse Tilburg. Ik woon nog steeds bij mijn ouders, samen met 4 hele lieve katten genaamd Lodewijk (de 'roze'), Nina (de grijze), Pim (de zwarte) en Jip (de zwart-witte).

Ik volg de opleiding Food Design & Innovation aan de HAS Den Bosch en ga in dit schooljaar (3e) vooral stage lopen in binnen- en buitenland. Binnen deze opleiding leer je voedingsconcepten en –producten te bedenken en maken. Er zal nog een artikel komen met meer informatie over mijn opleiding.

Inmiddels werk ik ook al bijna 3 jaar bij een supermarkt als cassière. Niet erg enerverend werk moet ik zeggen, maar het verdiend ;). Nu ik 5 dagen in de week stage loop kan ik ook alleen werken op zaterdag en vind ik het dus niet de moeite waard om daarvoor nog een nieuwe baan te gaan zoeken.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om verschillende beautysites te bekijken. Daardoor is het bij mij gaan kriebelen om ook een beautyblog te beginnen en zo is beautymuffin geboren. Daarnaast spreek ik graag af met vriendinnen, hou ik van shoppen, films/series kijken, muziek luisteren, stappen en lekker eten.

Mocht je nog vragen voor me hebben, stel ze gerust!

xoxo,
Felicia