23 februari 2011

Zoeva brushes

Ik wilde al een hele tijd een goede set kwasten. Steeds twijfelde ik over een Sigma set, maar ik vond ze toch best wel duur. Natuurlijk kost kwaliteit geld en doe je heel lang met kwasten, maar toch wilde ik niet zoveel geld uitgeven aan een kwastenset.
Ik had al wel eens wat gehoord over Zoeva.de en las er laatst weer eens wat over. Ik besloot een kijkje te nemen op de website en vond daar een prachtige kwastenset.

Ik bestelde de set afgelopen zondag en vandaag werd het pakje gebracht, echt supersnel dus! In het kartonnen doosje zat in zwart papier dit satijnen zakje, wat meteen al echt een luxe gevoel geeft.
In het satijnen zakje zit de opberghoes met een krokodillenprint en daarin zitten....
Jaaa, de kwasten! Pretty pretty pretty!
De set bestaat uit 18 kwasten, van poeder- en blushkwasten tot oogschaduwkasten, uitgevoerd in een mooie bruine kleur. Op elke kwast staat ook de naam ervan, ideaal. Natuurlijk wilde ik meteen even voelen aan de kwasten en wat zijn ze zacht! Ik blijf ermee over mijn hand en gezicht strijken, zo fijn voelen ze aan.
'Heel leuk allemaal, Felies, maar hoe duur zijn die kwasten nou?!' zul je je afvragen. Ik zal het je vertellen; deze Very Croc Set van Zoeva.de heeft me maar €30 gekost! Daarbij kwamen nog €5,50 verzendkosten, sinds kort goedkoper geworden, want nog niet zo lang geleden was het nog €7,50. Elke kwast kost dan dus €1,97, like whut!? Cheapie!
Ik kan niet wachten om mijn lovely brushset uit te proberen! Over een tijdje zal ik updaten over deze set; of de kwasten echt zo zacht zijn (en blijven!), hoe ze werken en of ze (en hoe snel dan) hun haartjes laten vallen. Dat laatste is niet te hopen natuurlijk!

xoxo,
Felicia

1 opmerking: