4 februari 2011

Ik wil op vakantie en ik neem mee...

Wat heb ik een zin om op vakantie te gaan! Dit weer dwingt me bijna om ons koude kikkerland te verlaten en er lekker een paar dagen tussenuit te gaan. Maar waar heen?
Ik zou heel graag (nog) eens naar deze steden gaan.
In Londen ben ik een paar jaar geleden voor het eerst geweest, samen met een vriendinnetje, en het was zo'n ontzettend leuk weekend! Heerlijke shopstad, leuke sfeer en daarom wil ik zeker nog eens daar terug!

Rome is geweldig. Ik ben er nu zo'n 3 keer geweest en iedere keer weer kijk ik mijn ogen uit. Sowieso ben ik dol op Italië; de mensen, de omgeving, het klimaat, alles. Dit komt voornamelijk door mijn ouders, vanaf mijn 6e tot en met ongeveer mijn 18e zijn we ieder jaar weer in de zomervakantie naar Italië geweest, waardoor ik bijna verliefd ben geworden op het land. Rome is, ook voor de 4e keer, een heerlijke stad.

New York, The Big Apple, Concrete Jungle where Dreams are Made. Helaas ben ik hier nog nooit geweest, maar ik ben van plan er in de herfst of volgend jaar voorjaar heen te gaan. Ik móet en ik zal eens naar NYC gaan, het lijkt me geweldig. Alle verhalen, alle films, alle tvseries, alle boeken, alles waar New York in beschreven wordt, ik word er blij van en zorgt er nog meer voor dat ik snel deze stad wil bezoeken.

Net als New York, lijkt Los Angeles me geweldig. Beide heel verschillend, maar geven me hetzelfde gevoel. Ik kan het niet beschrijven, maar het lijkt me heerlijk daar te zijn.

Tot slot Parijs, de Stad van de Liefde. Ik ben er twee keer geweest en allebei de keren vond ik het super. De sfeer die in die stad hangt, de romantiek, de prachtige omgeving, de winkels.

Zijn jullie toe aan een citytripje? En waar zou je dan heen gaan?

xoxo,
Felicia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten