4 november 2011

Oh, oh, die winterdip

- Weheartit.com -
De wintertijd is weer ingegaan, het wordt weer kouder en die vervelende verkoudheid steekt ook weer op: het is duidelijk najaar. En met die koudere maanden komt ook de winterdip, voor sommigen. Ik moet zeggen dat ik het najaar persoonlijk best lekker vind, want wat is er nou fijner dan:

- Op de bank met een kleedje, een grote mok thee of hot choco, koekjes/pepernoten/andere lekkere dingetjes en een goed boek of heerlijke serie/film. Nog fijner als het buiten regent of sneeuwt.

- Die prachtige tafereeltjes van felgroen gras met oranje en gele bladeren aan de boom en op de grond en een herfstzonnetje schijnend door de bladeren. Alsof je in een foto wandelt, zo mooi.

- Iedere zonnestraal ga je weer meer waarderen als 'ie zich weer eventjes laat zien tussen alle regen- en sneeuwbuien door. Al wordt dit jaar iedere zonnestraal na deze vreselijk sneue zomer toch al wel gewaardeerd...

- De feestdagen die er weer aan zitten te komen: Sinterklaas, kerst en oud & nieuw. Gezellig met familie en vriend(inn)en bij elkaar. En cadeautjes, veel cadeautjes!

- Kruidnootjes van de bakker! Taaitaai! Chocoladepepernoten! Kerstkransjes! Oh nomnomnom...

- Oliebollen! Champagne! Om zo nog maar even door te gaan. Kortom: de maanden om jezelf helemaal vol te stoppen met allerlei lekkere dingen.

- En om de winter dan weer af te sluiten: Carnaval! De meest originele outfits bedenken, inclusief bijbehorende make-uplook natuurlijk, en 5 dagen helemaal los gaan.

Wat vind jij het fijnst van de wintermaanden? Of heb jij echt een ontzettende hekel aan die maanden en zou je het liefst de hele winter lang in je bed blijven totdat de lente weer aanbreekt?

xoxo,
Felicia

2 opmerkingen:

  1. Uhm. Ja. Ondanks alle dingen die je zojuist heb genoemd ben ik nog steeds geen winter/herfst persoon :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I really love the winter, vooral als het sneeuwt

    BeantwoordenVerwijderen