30 augustus 2011

Beauty TAG: This and that


I love make-up, dat is duidelijk lijkt me. Ik vond deze tag, waarbij je tussen 2 producten moet kiezen en die leek me wel leuk. Kinda difficult, maar leuk. Deze tag was oorspronkelijk Engels, maar heb 'm vertaald en enkele dingen aangepast, omdat die niet van toepassing waren. Let's start!

MAKEUPBlush/bronzer
Lip gloss/lipstick
Eye liner/mascara
Foundation/concealer
Neutral/color oogschaduw
Pressed/loose oogschaduws
Brushes/sponsjes


NAILS
OPI/china glaze - Moeilijke, want het enige lakje van OPI dat ik heb is van de Texas-lijn, welke een vreselijke 'slush-puppie' finish heeft. Niet echt representatief lijkt me en verder heb ik CG nog nooit gebruikt, dus ik denk dat ik hier geen oordeel over kan geven..
Lang/kort
Acryl/naturel
Felle/donkere kleuren - Oh difficult! Het ligt echt aan mijn bui en aan het weer of ik voor een donkere kleur of felle kleur kies. Ik denk dat ik toch voor felle kleuren zou kiezen als ik nog maar één soort mocht dragen the rest of my life.
Eén kleur/nail artBODY
Parfum/bodysplash
Bodylotion/body butter
Douchegel/zeep
Lush/The Bodyshop


HAIR
Krullen/stijl
Knotje/staart
Schuifspeltjes/butterfly clips
Haarspray/gel
Lang/kort
Licht/donker - Hier heb ik echt over na moeten denken. Ik heb beide gehad, op dit moment licht en hiervoor donker en ik kan eigenlijk echt niet kiezen. Veel mensen zeggen wel dat het lichte me goed/beter staat, omdat het donkere me wat hard maakt. Nouja, misschien dan toch voor 'licht' kiezen.
Schuine lok/rechte pony
Vast/los


RANDOM
Regen/zon - Als ik binnen zit en niet weg hoef vind ik het heerlijk als het regent. Maar ik denk dat ik over het algemeen toch liever zon heb.
Zomer/winter - Ik heb zeker liever zomer, maar als het om kleding zou gaan kies ik voor herfst/winter!
Herfst/lente
Chocolade/vanille - In food kies ik voor chocolade, maar in cosmetica kies ik voor vanille geur (Duo Body Butter van TBS <3!!)
Oost/west - Thuis best :') East USA (NYC!!), West NL


- All pictures from Weheartit.com -

Als je deze tag leuk vind, neem 'm vooral over! En plaats hieronder dan een reactie, ik vind het leuk om te lezen wat jullie kiezen.

xoxo,
Felicia

2 opmerkingen: