7 oktober 2011

Shopped: H&M en Pull & Bear

Afgelopen zaterdag was het National Glamour Day en kreeg je bij zo'n 2000 winkels 20% korting, waaronder bij H&M! Ik had in een H&M catalogus een jersey blazertje gezien van gemeleerd rood met fake su├Ęde vlakken op de elleboog die ik heel graag wilde en deze heb ik dan ook weten te scoren, met 25% korting! Die 5% extra korting kreeg ik met mijn Glamour-pas die je bij een abonnement krijgt. Het jasje kostte oorspronkelijk maar €34,95, maar ik betaalde er nu maar €26,20 voor. Dat mag een koopje heten.

Nog zo'n koopje is de cape die ik bij H&M in de sale vond. Ook daarop kreeg ik 25% korting en betaalde ik nog maar €7,50 voor een cape die eigenlijk €29,95 heeft gekost. Een mooie cognacbruine cape met zwarte strepen, leuk om te combineren met een heel simpel zwart jurkje, zwarte panty en laarzen of gewoon over een blazer als extra 'jas' voor de niet zo koude herfstdagen.

Bij Pull&Bear kreeg ik helaas geen Glamour-korting, maar ik kon het superschattige shirtje niet laten liggen. Daarbij was 'ie maar €14,99. Een wit shirt wat aan de achterkant ietsje langer is dan de voorkant, met een print van allemaal meisjes.xoxo,
Felicia

2 opmerkingen:

  1. mooi jasje, ik heb zelf net ook dingen besteld op de site!!
    ik heb er over geschreven op mijn blog.

    x

    BeantwoordenVerwijderen