12 augustus 2010

Site tips

Ik wilde even twee leuke sites met jullie delen, namelijk weheartit.com en fashiolista.com.

Heerlijk vind ik het om naar foto’s te kijken. Vooral foto’s met een artistiek tintje, foto’s met gevoel of foto’s met een soort ‘antieke’ waas erover. Weheartit.com is een site waar foto’s en afbeeldingen zijn verzameld. Die verzameling wordt samengesteld door iedereen, dus ook door jou.
Door foto’s op verschillende sites toe te voegen aan weheartit.com door gebruik te maken van de speciale button, kun je jouw bijdrage doen aan de verzameling op weheartit.com. Nadat je je eigen ‘heart’ hebt aangemaakt kun je beginnen met je eigen album samen te stellen van foto’s en afbeeldingen die jij zelf mooi vindt. Zoek op een bepaalde tag en ‘heart’ de foto’s die je leuk vindt.







Everybody loves fashion! Of, nou ja, in ieder geval heel véél mensen houden van mode en kleding. En er is ook heel veel fashion op internet te vinden, te veel zelfs om alles te kunnen bekijken. Fashiolista.com is daarom een ideale uitkomst. Op deze site kun je je eigen kledingstijl samenstellen door de verschillende fashionitems op Fashiolista of andere fashionsites toe te voegen aan je Fashiolistaprofiel. Om op andere online fashionshops verschillende items toe te kunnen voegen, moet je eerst de hartjes-button installeren. En dit is heel simpel, op de site wordt precies beschreven wat je moet doen. Je kunt ook andere Fashiolistas volgen, zodat je als eerste ziet wat zij hebben toegevoegd. Handig: je kunt ook per item zien van welke site deze afkomstig is, zodat je ‘m meteen kunt bestellen! Bezoek sites als Asos, Topshop, H&M en Net-A-Porter en love alle mooie, leuke en fashionable items die je tegenkomt om zo jouw eigen stijl samen te voegen op je Fashiolistaprofiel!









Mijn Heart
Mijn Fashiolista

Let op: beide sites kunnen verslavend werken en zo ongemerkt al je tijd opslokken! ;)

xoxo,
Felicia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten