8 oktober 2010

Boozyshop bestelling: ontvangen!


Ik word altijd meteen blij als er een pakketje is binnengekomen. Vol spanning het pakje openmaken en dan de leukste spulletjes erin vinden! Zo ook gisteren; de buuf kwam een pakketje voor me brengen die bij haar was afgeleverd. En meteen juichte ik van binnen: mijn boozyshop bestelling!
Al eerder heb ik jullie verteld wat ik besteld heb, nl. een NYX Jumbo Eye Pencil, een DC lakje en het E88 pallette. Dus daar nu foto's van.

Als eerst de NYX Jumbo Eye Pencil in Milk. Het potlood waar al ontzettend veel mensen over geschreven hebben en zo tevreden over zijn. Ik kon niet achterblijven en ik vond dat ik het ook maar eens moest proberen.


Toen ik 'm swatchte, merkte ik al meteen dat het een heerlijk romig potlood is met veel pigmentatie. Super! Vandaag heb ik 'm voor het eerst gebruikt in een ooglook en wat werktie fijn! Blend makkelijk uit en geeft als basis onder je oogschaduw echt een boost aan de kleuren die je er bovenop aanbrengt. Zeker een product dat ik veel vaker ga gebruiken.

  
 

Prettyprettypretty! Deze nagellak van Diamond Cosmetics heet Chainmail Charm en heeft héél veel glittertjes. Hij schijnt ook holographic te zijn, al heb ik dat zelf nog niet ontdekt, maar dat zal wel komen omdat ik ook nog geen zon gezien heb en die zorgt nou juist voor dat holographic effect. Ik had ook verwacht, na het lezen van verschillende posts over Chainmail Charm, dat de nagellak echt heel donker grijs zou zijn, maar ik vind 'm toch echt donkerbruin. Vreemd, want op foto's van andere bloggers is de nagellak ook echt koolzwart. Maaar, desalniettemin is de nagellak prachtig! En zoals we van DC gewend zijn is de houdbaarheid goed. En dat voor een klein prijsje van €3,99! (Excuses voor de meegelakte vingers op de foto! :$)En tot slot, mijn geliefde E88 pallette. Oh wat istie mooooi!
Dit pallette bestaat uit 88 kleurtjes (duh!) in shimmer en matte, van naturel tot felle kleuren. En natuurlijk hebben de oogschaduws in dit pallette weer net zo'n super pigmentatie als altijd. Zeker een aanrader! Ik merk ook echt dat ik, sinds ik mijn eerste pallette aangeschaft heb, ik alleen nog maar mijn pallettes gebruik en eigenlijk geen anderen meer. En bedenk, 88 kleurtjes voor maar €18,95, dus zo'n €0,22 per kleur!


Dit is nu ongeveer de 3e keer dat ik een bestelling heb geplaatst bij Boozyshop.nl, en elke keer weer ben ik super tevreden. De spulletjes worden goed beschermd en leuk ingepakt en binnen 2 dagen wordt het pakketje door de postbode gebracht, super!

xoxo,
Felicia

1 opmerking:

  1. Erg leuke spulletjes! Het E88 pallette is echt geweldig, zoveel kleurtjes! :O

    BeantwoordenVerwijderen