17 november 2010

EOTD - Autumn eyes

Soms krijg ik zin om wat te experimenteren met oogschaduw en komt er plots een mooie look uit. Zo ook laatst, toen ik geïnspireerd op de herfstbladeren een ooglook wilde maken. Na een beetje kliederen en kladderen kwam er dit uit:
Excusez-moi voor de bushy wenkbrauwen..
De kleuren die ik heb gebruikt komen allemaal uit het E88 pallette. Ik heb een goude kleur op mijn bewegend ooglid gebruikt, een roestbruin/rode kleur in mijn crease en die ook iets doorgewerkt naar mijn binnenste ooghoek. In de outer-V heb ik een donker bruine kleur gebruikt en onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoek een lichte highlighter-kleur.
Op mijn waterlijn en bovenste wimperlijn heb ik een zwart oogpotlood gebruikt en tot slot nog een laagje mascara op mijn wimpers.
Ik vind de look erg mooi door de warme kleuren en ook omdat 'ie redelijk naturel is, maar toch springen de kleuren er duidelijk uit.

Ik ben aan het twijfelen of ik een filmpje zal opnemen met een tutorial van deze look. Over het algemeen ben ik aan het twijfelen om filmpjes op te gaan nemen met tutorials enzo. Ik zou het wel graag willen doen, maar ik zit hele dagen op mijn stage voor de komende 18 weken en kom pas thuis als het donker is. Nog een 'maar' is dat ik mezelf vreselijk vindt op camera..En daarmee bedoel ik ook vooral mijn Brabantse accent ;).

Zouden jullie het leuk vinden om filmpjes te zien of zeggen jullie 'laat maar' ;)?

xoxo,
Felicia

2 opmerkingen: