21 november 2010

M.A.C & Marcel Wanders

Dit najaar komt M.A.C met een nieuwe luxe Couture collectie. Ieder jaar wordt er zo'n collectie uitgebracht, in samenwerking met een designer. Voor 2010 is dat niemand minder dan de ontwerper Marcel Wanders, een ontwerper in de breedste zin van het woord; van hotelsuites tot restaurants, strandaccessoires tot tassen en meubels tot badkamerontwerpen, overal laat hij zijn designersfilosofie op los. ‘Het gaat niet alleen om de functie, het gaat erom dat je iets hebt om van te houden en te houden van details in je omgeving’, aldus Marcel Wanders. Niet voor niks dus dat M.A.C met hem in zee is gegaan, want wat is meer alledaags en persoonlijk dan make-up?


Bij het ontwerpen van de verpakkingen van de producten heeft Marcel de vrije hand gekregen. De minimalistische stijl van M.A.C is bij deze collectie behouden gebleven en de verpakkingen geven echt een luxe, sophisticated feeling.
 
Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik nog steeds niks van M.A.C heb. Ik wil al heel lang de Viva Glam Gaga lipstick, maar het is er nog steeds niet van gekomen om 'm te halen. Mijn mam heeft voor haar verjaardag een cadeaubon van mij gehad, zodat ze een mooi product mag uitzoeken van M.A.C, maar zelfs dat hebben we nog niet gedaan (mam was jarig in juli..). Het komt er gewoon niet van. Maar ik wil z├ęker iets van deze collectie! Kijk alleen al naar die prachtige verpakking van de lipsticks, pure love!
Vanaf 4 december is deze collectie verkrijgbaar, alleen bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Dus dat wordt met z'n allen naar Amsterdam de 4e ;)!

Prijzen
M.A.C & Marcel Wanders Lipstick €28,00
M.A.C & Marcel Wanders Lipgloss €24,00
M.A.C & Marcel Wanders Sheer Mystery Powder €55,00
M.A.C & Marcel Wanders False Lashes mascara €22,00
M.A.C & Marcel Wanders Air Of Style Scent Concentrate €70,00
M.A.C & Marcel Wanders Brush Clutch €59,00
M.A.C & Marcel Wanders Brush €49,00

xoxo,
Felicia

2 opmerkingen: