13 januari 2011

Shopped: Boozyshop

Afgelopen zondag had Boozyshop 40% korting op mijn favoriete nagellakmerk, namelijk Diamond Cosmetics, en natuurlijk kon ik het niet laten om wat te bestellen! Ik heb me wel enigszins in kunnen houden, want ik heb maar 3 lakjes besteld. En omdat ik toch bezig was, heb ik ook nog 2 lipsticks in mijn mandje gelegd (; Zondag bestelde ik, en gisteren kreeg ik het pakje al binnen, supersnelle service dus! Niet voor niks dat Boozyshop een van mijn favoriete webshops is (:
De laatste tijd ben ik into nude- en lichte kleuren. Ik wilde ook al een tijdje een goed dekkende witte nagellak, niet zo'n melkachtige lak, maar echt wit. Daarom koos ik voor South Beach White, in de hoop dat dit zo'n goeddekkend lakje zou zijn.
De dikte van de lak is goed, niet te waterig en niet te stroperig. Wel jammer dat het kwastje wat smal is, dit is minder makkelijk aanbrengen dan bijvoorbeeld met de kwastjes van o.a. Catrice. Maar het belangrijkste is de dekking, en die valt me absoluut niet tegen! Op de foto hieronder heb ik 2 laagjes aangebracht, wat nét niet helemaal dekkend is. Over de houdbaarheid kan ik nog niks zeggen, dat heb ik nog niet kunnen testen.
Het volgende lakje heet Angel Kiss en is een prachtig doorzichtig lakje met enorm veel hele kleine glinstertjes. Nergens op internet waren swatches te vinden van dit lakje en ik was benieuwd naar dit lakje, dus heb 'm toch besteld. Juist omdat het zo'n simpel glinsterlakje is, kun je elke andere nagellak ermee opfleuren en extra shine geven. Ook die dikte van dit lakje is prima, niet te dik en niet te dun.
Het laatste lakje dat ik in mijn mandje deed, is deze prachtige nude shine nagellak; Life's a Beach! De dekking is niet super geweldig. Op onderstaande foto heb ik 2 laagjes aangebracht, en het witte randje van mijn nagels is nog te zien. Met 3 laagjes denk ik dat de dekking wel goed is. Dit lakje geeft net iets meer dan een normaal roze nude lak en is daarom zo mooi.
Alle 3 de lakjes kostten nu maar €2,37! Normaal kosten de Diamond Cosmetics lakjes €3,99.

Dan nog de 2 lipsticks die ik heb gekocht. Ik wilde al een tijdje een mooie donkerrode lipstick, het liefst natuurlijk Rouge Noir van Chanel, maar dat ligt me toch iets te ver boven mijn budget. Al helemaal omdat ik geen idee had hoe zo'n donkere kleur mij zou staan. Ik heb donker haar en zo'n donkere lipstickkleur kan dan snel te donker worden en een bitchy uitstraling geven. Omdat de Wet 'n Wild lipsticks bij Boozyshop ook in de sale waren en nog maar €1,69 kostten, heb ik uit de kleuren een donkere kleur uitgezocht, namelijk de kleur Dark Wine. Ook wilde ik eens een NYX lipstick uitproberen en heb ook daar een donkere lipstick van gekozen, namelijk Black Cherry. 

Mijn lippen zonder product
Mijn lippen met NYX Black Cherry

Wat een prachtige kleur! En zoveel pigment ook. Ik streek met de lipstick over mijn onderlip en meteen kwam er zo ontzettend veel kleur af, wow. Wel zaak dus om deze kleur met een kwastje aan te brengen, want met alleen de lipstick gaat het zeker fout. De kleur blijft ook lang zitten, want ik heb de lipstick meteen opgebracht toen ik 'm binnen kreeg en zo'n 4 à 5 uur, een maaltijd en een paar koppen thee later zit de kleur nog prima op z'n plek. Iets minder goed dan na het net opbrengen, maar dat is logisch. I love it!
Tot slot dan nog de Wet 'n Wild lipstick in Dark Wine, deze kleur heeft een iets rozige ondertoon. Bij het opbrengen merkte ik meteen dat deze lipstick iets meer creamy is dan de NYX lipstick. Mooie kleur, fijne lipstick en een fijn prijsje! 

Met beide lipsticks ben ik erg blij en dat voor die prijsjes! De NYX lipstick kost €2,49 en de Wet 'n Wild lipstick maar €1,69 (nu nog steeds!), dus absoluut een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik zou zeggen: sla je slag (; !

xoxo,
Felicia

1 opmerking: